За фирмата

Фирма Възраждане-Касис ООД дистрибутира ветеринарно-медицински продукти, добавки за фуражопроизводството, храни и аксесоари за домашни любимци, инструменти и медицински консумативи както за ветеринарната така и за хуманната медицина. Създадена през 1994година от Георги Ботев и Цветан Ботев, фирмата за няколко години се превръща в лидер на българския пазар за ветеринарни продукти.

Благодарение на огромния опит, който сме придобили и коректността към партньорите ни, чрез доброто познаване на ветеринарната практика и големите ни ресурси в областта на логистиката се стремим да бъдем максимално полезни както на нашите доставчици така и на клиентите ни.

Фирмата ни осъществява дейността посредством четири склада на едро, разположени в градовете Ловеч, София, Стара Загора и Варна.

Тези логистични центрове разполагат с най-модерно оборудвне, като проектирането им е съобразено както с изискванията на регулаторните органи, така и с нуждите на персонала за осъществяване на ежедневното изпълнение на задачите. Водещата идея при изграждането на съоръженията беше да заявим ясно на нашите клиентите, че продуктите които им осигуряваме се съхраняват безусловно според изискванията.

Основен дял от успеха на фирмата се пада на добрата работа на всеки един в отбора на Възраждане-Касис ООД. Персоналът на фирмата надхвърля четиридесет души, между които седемнадесет ветеринарни лекари и двама зооинженери се отличава с висок професионализъм и отговорност.

 

Фирмата е утвърдила и поддържа система за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандарт EN ISO 9000:2008/2015.

 

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Клиенти на Възраждане-Касис ООД са складове на едро с Ветеринарни Медикаменти, ветеринарни клиники и практикуващи ветеринарни лекари във всички области на животновъдството и домашните любимци, фирми работещи в сферата на биосигурността и фуражопроизводството.

 

НАШИТЕ ДОСТАВЧИЦИ

Фирма Възраждане-Касис ООД е ексклузивен представител за територията на Република България на редица водещи компании:

BAYER Animal Health, ELANCO Animal Health, IDEXX Laboratories, KEPRO B.V., VETPROM AD,  VEBI S.r.l., SUPERMAX, C.J. Medical Devices, NOD Europe

Наред с това ние имаме дългогодишно успешно сътрудничество и дистрибутираме продуктите на Биовет АД, CevaMSD, Pfizer, Böehringer, Royal Canin, Vetoquinol, Ветпартнерс, Голаш Фарма, Примавет, Евротом, Судахим.