BG | EN
person Вход

DRAKER RTU Spray

Продуктов № 1627913341
Vebi
Готов за употреба широкоспектърен инсектицид/акарицид със специална микрокапсулирана форма
Тип
Дезинсекция

КАЖЕТЕ КРАЙ НА ДОМАШНИТЕ ВРЕДИТЕЛИ!

Готов за употреба широкоспектърен инсектицид/акарицид със специална микрокапсулирана форма. 
Той е опустошително ефективен срещу основните вредители в домашни и индустриални помещения, като хлебарки, мухи, мравки, оси, паяци, молци, бълхи, бръмбари и други. Изключително ефикасен срещу хлебарки!

Какво е предимството на микрокапсулиращата технология, разработена от Vebi Instituto Biochimico ?

Съдържанието на Тетраметрин предизвика мигновено действие и има най-бързия нок даун ефект от всички познати натурални и синтетични перитроиди. Той е устойчив на температурни промени, топлина и слънчева светлина. Подходящ е за разтваряне във вода. 

Тайната на ефективността на продукта се състои в микрокапсулацията на Циперметрина, който, веднъж приложен, започва да се освобождава след изпаряването на водата. Благодарение на микрокапсулиращата технология Циперметрина се освобождава бавно, което осигурява дългия остатъчен ефект на продукта. 

Пиперонил бутоксида е синергичен компонент, който усилва действието на останалите активни съставки. Той възпира оксидативната дейност на някои ензими в организма на насекомото и е отговорен за по-доброто разграждане на молекулите на инсектицида.

НАКРАТКО: Draker RTU е 3 в 1 продук: На първо място, Тетраметрина има мигновен нокдаун ефект, микрокапсулирания Циперметрин позволява да задържи това действие по-дълго, а Пиперонил бутоксида усилва действието на тези две активни съставки и позволява по-доброто им разграждане. 

Микрокапсулиран: бавно освобождава активните съставки, осигурявайки дълготрайна ефективност.

  • НА ВОДНА ОСНОВА
  • БЕЗ МИРИЗМА
  • НЕ ОСТАВА ПЕТНА
  • ШИРОКОСПЕКТЪРЕН
  • ОСТАТЪЧЕН ЕФЕКТ ДО 4 СЕДМИЦИ

За употреба на закрито в сгради и на открито.

Разходна норма: 400 ml/ 8 –  16 кв.метра

Състав

100 грама от продукта съдържат: Циперметрин (CAS № 52315-07-8) 0,3 g Тетраметрин (CAS № 7696-12-0) 0,06 g Пиперонил бутоксид (CAS № 51-03-6) 0,3 g Допълващи съставки до 100 g