BG | EN
person Вход

Маз на Вишневски

Продуктов № 1627913355
Ветпром
Тип
Други

ВИШНЕВСКИ маз

Прочетете внимателно цялата листовка тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.
Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте вашия фармацевт.
Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми се влошават или не се подобряват.
Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.
Как действа ВИШНЕВСКИ маз?
Приложен върху кожата, продуктът WISHNEVSKY оказва антисептичен, анестетичен и противовъзпалителен ефект, способства отделянето на некротичните материи, ускорява регенерацията на тъканите, гранулацията и епителизацията на раните.

Какво лекува ВИШНЕВСКИ маз?
При лечение на гнойно-възпалителни процеси от различен произход, гнойни рани, варикозни язви, декубитални и диабетични рани, диабетично стъпало, флебити, тромбофлебити.

Специални указания:

Преди употреба прочетете внимателно листовката.

Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Съхранявайте при температура под 25 градуса.

Не използвайте след изтичане срока на годност.

Не използвайте продукта, ако целостта на опаковката е нарушена.

Фармацевтичната компания ВЕТПРОМ има вече над 60-годишна история, 44 запазени търговски марки, над 100 лекарствени продукта за хуманна и ветеринарна медицина, 200 служители и нови инвестиции – това е нашата история и нашето устойчиво бъдеще.

ВЕТПРОМ създаде марката ВИФАРМА, която има за цел да произвежда и налага на пазара хуманни продукти с високо качество, на достъпни цени. Нашата мисия е да обогатяваме постоянно портфолиото на ВИФАРМА, като покриваме нуждите и изискванията на пазара.

Към днешна дата имаме над 20 хуманни продукта, като продължаваме да развиваме нашия асортимент с модерните и иновативни технологии, с които разполагаме, за производство на лекарствени продукти. Мисията на ВИФАРМА е не само търговска, а преди всичко хуманна- “С грижа за здравето”. Стремежът ни е да предлагаме на пазара висококачествени продукти с модерен дизайн на достъпни цени.

Целта на дружеството е да се превърне в едно от най-модерните и динамично развиващи се фармацевтични предприятия в България и на Балканския полуостров.