BG | EN
person Вход

UKAL Щифт за маркиране син

Продуктов № 108304006
UKAL
Тип
Инсрументи
Цветни моливи на базата на специални восъци и парафиново масло. 
Тези моливи се характеризират с добро качество на писане върху козината на животните, устойчиви са на температура, имат силна оцветяваща сила и висок гланц.
Техните компоненти нямат ефект върху здравето на хората и животните. Опаковките и остатъчните отпадъци могат да се изхвърлят с битови отпадъци.
Първо отстранете замърсяванията от текстил или повърхности с кърпа, след това измийте със сапун и вода (или почистващ продукт). Тези моливи се използват за краткосрочно маркиране, особено на говеда, овце и прасета. Маркировката остава видима на гърба на едър рогат добитък и овце в продължение на почти четири седмици. Що се отнася до прасетата, то издържа една до две седмици. Трябва да се отбележи, че маркирането на овце е почти невъзможно, дори трудно за измиване. Поради това е препоръчително да се пристъпи към маркировката на специално пригодено място, като главата или крака. Моля, обърнете внимание, че е много трудно да се извлече маркировката от овце. Затова е препоръчително да се пристъпи към маркировката на специално пригодено място, като главата или лапата. Моливите Raidex се предлагат в пластмасова кутия с удобна винтова капачка.